Gezonde Voeding – OLD

Heb jij hulp nodig bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon?

Dan ben je bij Diëtistenpraktijk Personal Health Plan aan het juiste adres. De diëtist van Personal Health Plan begeleidt mensen met het realiseren en behalen van hun doelstellingen en het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Diëtistenpraktijk Personal Health Plan is gevestigd in Beuningen, Wijchen en Heesch. 

Wat is een gezond eetpatroon?

Personal Health Plan is geen voorstander van strenge diëten of diëten waarbij poeders en shakes van toepassing zijn. Het is niet de oplossing een dieet te volgen waarbij strenge regels de norm zijn. Vaak is dit niet voor een langere tijd vol te houden en geeft het niet de gewenste resultaten. Veel mensen komen zelfs in gewicht aan na het volgen van een streng dieet. 

Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is echter wel makkelijker vol te houden en zal je helpen je gewenste doelen te behalen. Gezond eten is voldoenden variëren en kiezen voor de juiste producten die volgens de laatste wetenschappelijke inzichten goed zijn voor je gezondheid. Hierbij is het belangrijk dat het voedingspatroon bestaat uit de juiste verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten. Het lichaam moet worden voorzien van voldoende vitaminen en mineralen, wil het optimaal kunnen functioneren. Daarnaast verkleint een gezond voedingspatroon de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker.

Persoonlijk advies op maat, zodat jij een gezond eetpatroon ontwikkelt!

Bij Personal Health Plan krijg je geen kant-en-klare voedingsadviezen, maar maatwerk aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. Hierbij staan jouw wensen, behoeftes en persoonlijke doelen centraal. Tijdens het intake gesprek met de diëtist brengen we je huidige voedingspatroon, gezondheid, beweging en klachten in kaart. Hierdoor kunnen we kijken naar jouw persoonlijke verbeterpunten. Diëtistenpraktijk Personal Health Plan ontvangt je graag in een van haar vestigingen in Beuningen, Wijchen of Heesch. 

Word de beste versie van jezelf!

Bij Diëtistenpraktijk Personal Health Plan ontvang je een-op-een begeleiding en coaching van een deskundige diëtist zodat je uiteindelijk je doelstelling kunt bereiken. Deze een-op-een begeleiding kan net die extra motivatie geven die je nodig hebt zodat het deze keer echt gaat lukken. Na de intake waarin alle informatie wordt verzameld, ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen. Tijdens de begeleiding biedt de diëtist een stok achter de deur en coacht de diëtist je naar een gezonde leefstijl! Met kleine stappen bereik je het meest, elke verbetering telt tenslotte mee. De diëtist van Personal Health Plan kan je helpen met deze kleine stappen om uiteindelijk je hoofddoel te bereiken. Wat wordt jou eerste stap naar een gezond voedingspatroon?

Afspraak inplannen