Diensten

Wist je dat een diëtist veel meer kan dan alleen het geven van voedingsadviezen?

Wist je dat een diëtist meer kan dan het geven van voedingsadviezen en het tot stand brengen van gedragsverandering? Een diëtist kan veel meer dan dat, wij zijn opgeleid om bekwaam te zijn in vier verschillende beroepsrollen, namelijk: Behandelaar, Voorlichter, Productontwikkelaar en Beleidsadviseur.

Behandelaar

De diëtist van Personal Health Plan werkt als behandelaar aan de gezondheid van onze cliënten. Er wordt rekening gehouden met de wensen en behoefte van de cliënt. Verder kijken we naar de meest recente literatuur en richtlijnen passend bij het ziektebeeld.

Voorlichter

Bij Personal Health Plan kun je ook terecht voor voorlichtingen omtrent voeding, sport en gezondheid. Onze diëtist zal een interactieve voorlichting ontwikkelen die aansluit op het vraagstuk van jullie organisatie en voldoet aan de laatste richtlijnen.

Productontwikkelaar

De diëtist van Personal Health Plan ontwikkeld gezonde en duurzame recepturen ter ondersteuningen van zijn cliënten. De recepturen worden constant aangepast aan de laatste inzichten. Zij voldoen aan de richtlijnen van gezonde voeding 2019 en schijf van vijf.

Beleidsadviseur

Personal Health Plan Biedt Beleidsadvies aan voor bedrijven in de omgeving van Beuningen, Wijchen, Nijmegen en Heesch. Onze diëtist kan uw bedrijf helpen om het ziekteverzuim van uw personeel te verlagen en de gezondheid te verbeteren.

Bij Personal Health Plan kun je ook terecht voor

Online Voedingsadvies

Wil jij een voedingsadvies van een diëtist maar heb je geen zin in een volledig traject? Kies dan voor een op maat gemaakt online voedingsadvies!

De supermarktcoach

Heb jij moeite met het maken van de juiste keuzes in de supermarkt? Dan is de interactieve voorlichting de supermarktcoach iets voor jou!

Overige diensten

Wil jij gebruik maken van de expertise van onze diëtist lees dan op de pagina overige diensten wat Personal Health Plan voor je kan betekenen.