Sportvoeding

Sportvoeding

De juiste producten en verhoudingen zijn essentieel voor een gezonde leefstijl en en zijn vaak nog belangrijker voor sporters. De juiste voeding in de juiste hoeveelheden kunnen je helpen je prestaties en herstel te verbeteren. Personal Health Plan biedt een ieder die zijn of haar sportdoelstellingen wilt behalen een helpende hand. Diëtistenpraktijk Personal Health Plan zit gevestigd in Beuningen, Wijchen en Heesch.

Maatwerk

Onze diëtist biedt jou een op maat gemaakt sportspecifiek advies. Het advies wordt afgestemd op je persoonlijke doelen, de frequentie en intensiteit van je wedstrijden, de sportspecifieke vereiste en zo ook je huidige voedingspatroon en je lichaamssamenstelling. Tussentijds helpt de diëtist je met vraagstukken en krijg je tips en coaching om je prestaties en herstel te verbeteren.

Personal Health plan helpt je met

sportspecifieke voeding

De diëtist maakt voor jou een persoonlijk voedingsadvies. Hierbij wordt er gekeken naar de sport die je uitoefent, de vereiste van de sport, de intensiteit en duur van je trainingen en/of wedstrijden en je persoonlijke doelstellingen. 

bevorderen van herstel

Het is essentieel dat je als sporter goed herstelt. De diëtist zal daarom ook rekening houden met de intensiteit en frequentie van je trainingen en de voeding dusdanig aanpassen zodat je optimaal kunt herstellen. 

Prestatie verbetering 

Wil jij beter presteren? Ervaar je klachten tijdens het sporten of heb je het idee dat je niet alles kunt geven? Personal Health Plan maakt voor jou een passend advies zodat jij je prestatie kunt verbeteren!