Online voedingsadvies

Online voedingsadvies

Personal Health Plan biedt een oplossing voor iedereen die geen zin of tijd heeft om naar de diëtist te gaan; het online voedingsadvies! Het online voedingsadvies is een laagdrempelige manier om te ontdekken of je een gezond eetpatroon hebt. Personal Health Plan biedt jouw een eenmalig op maat gemaakt voedingsadvies gemaakt door onze diëtist. Je zit dus nergens aan vast en kunt zelf aan de slag gaan met het deskundige advies.

Het voedingsadvies

Advies over je huidige eetpatroon

De diëtist van Personal Health Plan onderzoekt je huidige voedingspatroon en geeft weer waar verbeter punten zitten en stelt een professioneel advies op. 

Persoonlijk voedingsadvies

De diëtist ontwikkelt een persoonlijk voedingsadvies afgestemd op jouw wensen, behoeften en de meest recente wetenschappelijke literatuur en richtlijnen.

Gepersonaliseerde variatielijst 

De diëtist  maakt een variatielijst passend bij jouw persoonlijk voedingsadvies zodat je voldoende keuzes hebt voor ieder moment op de dag.

Hoe werkt het?


Na aanmelding voor het online voedingsadvies, ontvang je een vragenlijst. In deze vragenlijst zal onze diëtist extra informatie verzamelen die nodig zijn voor het maken van een passend advies. Wanneer onze diëtist de ingevulde vragenlijst heeft ontvangen, wordt je persoonlijke voedingsadvies berekend en gemaakt. Binnen twee tot vier werkdagen na het ontvangst van de betaling en de ingevulde vragenlijst ontvang je jouw persoonlijke voedingsadvies.

Kosten
De kosten voor het online voedingsadvies zijn €54,95 inclusief BTW.