Over

Welkom bij diëtistenpraktijk Personal Health Plan! 

Diëtistenpraktijk Personal Health Plan

Ik ben Martijn Cannavacciuolo, 28 jaar en ik woon in Beuningen. In 2015 ben ik begonnen met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2019 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek succesvol afgerond en sinds januari 2020 ben ik eigenaar en diëtist van diëtistenpraktijk Personal Health Plan. Momenteel heeft Personal Health Plan vestigingen in Beuningen, Heesch, Nijmegen en Wijchen. Daarnaast wordt diëtistenpraktijk Personal Health Plan ingehuurd om de diëtetiek te verzorgen voor Alphafysiotherapie.

Gedurende mijn opleiding tot diëtist heb ik mezelf verdiept in sportvoeding, trainingsleer en blessure preventie. Daarnaast heb ik de opleiding Fitvak A afgerond en ben ik werkzaam als fitness-instructeur bij Sportclub Go4Fit.

Passie voor voeding!

Zoals mijn achternaam misschien al verklapt, ben ik van Italiaanse afkomst. Mijn opa was een van de eerste Italianen in Nederland en heeft samen met zijn broer het eerste Italiaanse restaurant in Nederland geopend. Dit restaurant bestaat nog steeds en is zeker een aanrader als je net als ik van de Italiaanse keuken houd. Ik ben opgegroeid in een echte horeca familie, mijn opa en zijn broer hadden een restaurant, mijn oom werkte als chef-kok, mijn vader en moeder hebben jaren in de horeca gewerkt en mijn vader heeft nog steeds een Italiaanse delicatesse zaak waar je de mooiste Italiaanse producten kunt vinden. Van kleins af aan heb ik dus een passie ontwikkeld voor koken en de mediterrane keuken. Al op jonge leeftijd (12 jaar), kon ik koken en wist ik dat ik ooit iets met voeding wilde doen.

Opleidingen

Na het behalen van mijn HAVO diploma heb ik de koksopleiding gevolgd. Echter merkte ik al snel dat het werken in de horeca niet voor mij was weggelegd. Ondertussen was ik als voetbaltrainer al in aanraking gekomen met coaching, zo kwam ik er achter dat ik het erg leuk vind om door middel van coaching en het aanleren van vaardigheden mensen te zien ontwikkelen. Vervolgens ben ik toen de opleiding Sportcoaching gaan volgen en wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen door nog verder te studeren. Ik wilde graag de kennis en vaardigheden uit mijn coaching opleiding combineren met mijn passie voor voeding en beweging. Uiteindelijk resulteerde dit in het volgen van de opleiding Voeding en Diëtetiek. 

Diëtistenpraktijk Personal Health Plan

Uiteindelijk ben ik in 2019 afgestudeerd als diëtist en sinds 2020 ben ik begonnen met mijn eigen diëtistenpraktijk Personal Health Plan. Als diëtist kan ik mijn passies, voeding, beweging en coaching perfect combineren.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om deze kwaliteit ook te kunnen bieden en daarom school ik mezelf voortdurend bij. Door middel van het volgen van scholingen en bijeenkomsten, lezen van de laatste wetenschappelijke literatuur, lezen van de richtlijnen en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kan ik iedereen de beste op maat gemaakte zorg aanbieden. Heb jij een voedingsvraag of heb jij hulp nodig van een expert? Maak dan een afspraak! Plan een afspraak

De titel diëtist is wettelijk beschermd en wordt alleen toegekend na de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Als diëtist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN). Daarnaast ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, heb ik contracten met alle zorgverzekeraars en kun je reviews van cliënten hier terug lezen.