Over -old

Diëtistenpraktijk Personal Health Plan

Ik ben Martijn Cannavacciuolo, 26 jaar en ik woon in Beuningen. In 2015 ben ik begonnen met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2019 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek succesvol afgerond en sinds januari 2020 ben ik eigenaar en diëtist van Diëtistenpraktijk Personal Health Plan.

Gedurende mijn opleiding tot diëtist heb ik mezelf verdiept in sportvoeding, trainingsleer en blessure preventie. Daarnaast heb ik de opleiding Fitvak A afgerond en ben ik werkzaam als fitness-instructeur bij Sportclub Go4Fit.

Zoals mijn achternaam misschien al verklapt, ben ik van Italiaanse afkomst. Mijn opa was een van de eerste Italianen in Nederland en heeft samen met zijn broer het eerste Italiaanse restaurant in Nederland gehad. Ik ben uiteindelijk opgegroeid in een echte horeca familie, van kleins af aan heb ik een passie ontwikkeld voor koken en de mediterraanse keuken. 

Na het behalen van mijn HAVO diploma heb ik de koksopleiding gevolgd. Echter merkte ik al snel dat het werken in de horeca niet voor mij was weggelegd. Ondertussen was ik als voetbaltrainer al in aanraking gekomen met coaching, zo kwam ik er achter dat ik het erg leuk vind om door middel van coaching en het aanleren van vaardigheden mensen te zien ontwikkelen. Vervolgens ben ik toen de opleiding sportcoaching gaan volgen en wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen door nog verder te studeren. Ik wilde graag de kennis en vaardigheden uit mijn coachingsopleiding combineren met mijn passie voor voeding en beweging. Uiteindelijk resulteerde dit in het volgen van de opleiding Voeding en Diëtetiek. 

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om deze kwaliteit ook te kunnen bieden en daarom school ik mezelf voortdurend bij. Door middel van het volgen van scholingen en bijeenkomsten, lezen van de laatste wetenschappelijke literatuur, lezen van de richtlijnen en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kan ik iedereen de beste op maat gemaakte zorg aanbieden. Heb jij een voedingsvraag of heb jij hulp nodig van een expert? Maak dan een afspraak!

De titel diëtist is wettelijk beschermd en wordt alleen toegekend na de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Als diëtist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN). Daarnaast ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.