Welkom bij diëtistenpraktijk Personal Health Plan!

Diëtistenpraktijk Personal Health Plan

Personal Health Plan is geen voorstander van strikte diëten, maar richt zich op veranderingen van de gehele leefstijl. Hierbij staat niet alleen voeding centraal, maar ook beweging, ontspanning en slaap vervullen een belangrijke rol. Ben jij opzoek naar een diëtist in Beuningen, Wijchen of Heesch? Diëtistenpraktijk Personal Health Plan helpt je graag met al je voedingsvragen!

Binnenkort bij Personal Health Plan!

Personal Health Plan is op dit moment druk bezig om ervoor te zorgen dat de voedingsadviezen zowel op papier als digitaal in meerdere talen aangeboden kunnen worden. Via deze manier kunnen de adviezen die wij bieden op iedereen aansluiten! Binnenkort is het mogelijk om de adviezen te ontvangen in het Nederlands (standaard), Engels, Nederlands & Turks, Nederlands & Arabisch en in het Nederlands en Pools.

Personal Health Plan helpt je graag met je voedingsvragen!

Gezonde voeding

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een gezond en gevarieerd eetpatroon? Onze diëtist helpt je hier graag mee verder. Diëtistenpraktijk Personal Health Plan is gevestigd in Beuningen, Wijchen en Heesch.

Medisch advies

Wist je dat een gezonde leefstijl ervoor kan zorgen dat je minder medicijnen hoeft te gebruiken, minder klachten ervaart en zelfs helemaal kunt genezen? Onze diëtist staat voor je klaar in Beuningen, Wijchen en Heesch.

Sportvoeding

Ben jij een fanatieke sporter en heb je hulp nodig op gebied van voeding? Onze diëtist helpt je met het verbeteren van je prestaties, het optimaliseren van je herstel en het verbeteren van het voedingspatroon.

Afvallen

Wil je graag op een gezonde manier afvallen zonder streng dieet met blijvende resultaten? Een advies dat past bij je leefstijl? Onze diëtist helpt je graag verder.

Online voedingsadvies

Wil jij een voedingsadvies van een diëtist maar heb je geen zin in een volledig traject? Onze diëtist maakt dan voor jou een op maat gemaakt online voedingsadvies.

Supermarktcoach

Heb jij moeite met het maken van de juiste keuzes in de supermarkt? Onze diëtist leert je op een interactieve manier als supermarktcoach met het maken van de juiste keuzes.